2013. január 3., csütörtök

Jégkorszak torta

Ennél a tortánál konkrétan vért izzadtam... a figurák miatt. Előző nap - hogy kicsit kiszáradjanak - megcsináltam a figurákat, amik nem csak, hogy szerintem iszonyú rondák lettek hanem miután a torta másnapra elkészült kiderült, hogy hatalmas nagyok is! Pedig előtte megnéztem mekkorák legyenek. Az idegroham szélén voltam már minden eszembe jutott, hogy hogyan válthatnám ki a figurákat de persze ez külön kérés volt hogy Manny Ellie, Sid, Diego és Motkány legyen rajta hát nekiálltam megint és a végeredmény a tortán látható, nem vagyok egyáltalán megelégedve velük de már valamennyire vállalhatóan néztek ki legalább. Csoki krémmel volt töltve.



8 megjegyzés:

  1. Hát ez olyan jó lett, hogy nem bírom ki, hogy ne írjam ide a tetszésem...

    Hihetetlen!!!
    Mégtöbb ilyet Dóóóriii!!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Aranyos vagy Bogyó! :) Nem gondoltam, hogy ez a torta ekkora sikert fog aratni :D

      Törlés
  2. Szerintem irtó aranyosak! Egyébként azt vettem észre hogy sok figuránál hatásosabb a jellegzetes tulajdonságokat hangsúlyozni, ahelyett h lemásolnád őket, na és egyszerűbb is:) A jégrepesztős megoldás is szuper,kreatív lett. :) Jégkorszakkal kapcs. én már kidühöngtem magam, miután szembesültem a jégkorszakos tortámmal egy az egyben lemásolva valakinél, pedig amúgy szeretem a mesét :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Hát aki felteszi netre amit kreált annál benne van a pakliban, hogy valaki lemásolja de a tiéd biztos szebb volt! ;)

      Törlés
  3. Nagyon jó lett, ötletes és tetszenek a részletek rajta! A jégrepesztős nekem is tetszik meg a Motkányos rész! :-))) Imádom!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Picu,
    A kisfiúnk épp jégkorszak mániáját éli, gondoltam gyereknapra készítek neki tortát és veszek hozzá jégkorszakos marcipán figurákat. A világon sehol sem lehet őket kapni.
    Nézegettem a neten a jégkorszakos tortákat, és nekem a Te tortád tetszik a legjobban, szerintem nagyon klasszak a figurák. Megtennéd, hogy leírod részletesen, hogyan és miből készültek a figurák? Milyen színezékeket használtál, hogy ilyen élethűek? Csúcs szuperek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Judit, ezek a figurák marcipánból készültek és wilton ételfestékkel szineztem őket. Ez volt a miből de azt hogy hogyan azt nem tudom így le írni neked, gyurmáztam egy jo ideig velük mire sikerültek ilyenre:) Köszi a dicséretet én ennyire nem vagyok velük megelégedve :D Most a mult hétvégére kellett csinálnom egy másik jégkorszakos tortát arra fondantbol készültek a figurák. Majd hamarosan az is fent lesz itt :) remélem segítettem és sikerül elkészíteni őket.

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...