2012. szeptember 20., csütörtök

Az én 4 és "fél" tortás szülinapom

Már jó előre mindenki kérdezte milyen tortám lesz. Elhatároztam, hogy idén nem csinálok magamnak, mint tavaly, ne legyen torta dömping, megint úgyhogy az volt a válaszom hogy nem tudom, de tuti nem sütök magamnak :D 

Drága barátainktól kaptam egy Toblerone tortát, amit már korábban említettem nekik, hogy olyat csinálnék magamnak, ha csinálnék. Egy pici szépséghibája volt a tortájuknak, hogy HUNGAROCELLBŐL VOLT!!!!!!!! :D Átvertek! De még a súlyánál sem jöttem rá hogy ez nem torta, mert olyan nehéz tálcán volt, hogy fel sem tűnt :D Mocskok :)


Számítottam rá egyébként hogy kapok tortát (de ilyen töltelékre nem számítottam :D) Aztán azért megkaptam az igazi tortámat, egy cuki baglyot:


Annnnnyira cuki hogy nem igaz!!! Ahogy néz, azt mondja: "Kérlek, ne vágj fel!" :D Fel kellett... De azért úgy csináltam, hogy ne legyen feltűnő, hogy hiányzik a hátulja :D Nagyon finom ét csokis trüffelkrém volt benne. 



Olyannyira titkos volt a toblerone és a bagoly, hogy még a párom se tudott róla. Anyukám meg előző nap hívott, hogy csinált egy túrós gyümölcstortát nekem, meg a biztonság kedvéért egy csoki tortát is.... hogy legyen valami süti még szóval gyors számolás után kiderül, hogy már 3 és fél tortám volt.


Vasárnap mikor elindultunk a családi ebédre párom a cukrászda felé kanyarodott, csak néztem rá és viccelődve kérdeztem, hogy na, mi van rendeltél nekem egy tortát te is??? És igen :D Kaptam tőle egy fekete erdő tortát IGAZI marcipánnal borítva! Valami isteni finom volt ez is!


Ja és persze a szülinapom fő attrakciója az ajándék volt:  


Bizony! Airbrush! 

Ezúton is köszönöm mindenkinek! :) 
Már csak használni kéne meg tanulnom, de már most 1-2 kipróbálás után is imádom :)

4 megjegyzés:

  1. De jó dolgod volt! Boldog szülinapot és kívűáncsi vagyok az airbruh-al készült tortákra ;)

    VálaszTörlés
  2. Kívánok neked Boldogat!
    Nahát ennyi torta?gondolom nem győztétek megenni,biztosan finomak voltak.Nekem is nagy vágyam egy airbrush,várom én is a vele készült tortacsodáidat!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Lizi :) Hát megharcoltunk a torta halommal de végül csak elfogytak! :D Amint hozzájutok megfelelő festéshez majd próbálkozom :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...