2012. augusztus 28., kedd

Andi lepkés tortája

Andi mint fő lepke mániás ismét ilyen témában kapott tortát. Igényeit már előre bejelentette mikor Keszthelyen a Marcipán Múzeumban voltunk. Neki ilyen kell:

Hát ez a torta már nincs a legjobb állapotban, kiszívta a nap meg látszik, hogy nem tegnap készült de persze az ötletet megjegyeztem :) 

A lepkéket (tojás fehérje + porcukor kombo) cukor mázzal rajzoltam majd száradás után egy papír sínben állítottam össze a szárnyakat.

Egy kis extraként kitaláltuk, hogy a felső emeletet kicsit döntsük bele az alsóba. + végre kipróbálhattam a gyémánt mintázót amit egyelőre csak papírra nyomtattam ki és szurkáltam át a megfelelő pontokon.

Ez a torta nem jöhetett volna létre ha nincs Viki!!! Viki gyúrta az ÖSSZES kis fekete golyót a tortára! Ezúton is köszönöm a kemény munkáját és azt, hogy nem ölt meg mikor felvetettem a sokadik golyó elkészítése után hogy: "Lehet hogy fehérrel kéne??" Cukiii vagy! :D

Íme Andi és az ő lepkés csoda tortája :)


 

2 megjegyzés:

  1. Csodaszép lett! Nagyon ügyesen megvalósítottad a lepkéket! Ezek szerint a gyémántmintázó bevált? ;)

    VálaszTörlés
  2. Köszi :) Igazából ahogy írtam is még csak a kinyomtatott verziót használtam azóta elkészült a tartósabb verzió majd lehet hogy csinálok arról is egy posztot amint utolértem magam :D De jól működik igen :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...